Právě se nacházíte:

Tandemové seskoky v Mostě

Jistě můžete se bavit neuvěřítelnými filmovými triky, hrát si s virtuální počítačovou realitou, nebo zkusit jiné UMĚLÉ dobrodružství, avšak tandemový seskok to je SKUTEČNÝ zážitek. Bezpečně překročíte hranice vlastních možností, dotknete se jiné dimenze. Následná euforie je slovy nepopsatelná a magicky inspirativní.

 

Hlavní základnu pro tandemové seskoky máme na podkrušnohorském letišti Most, ale pod dohledem našich odborných garantů můžete skákat i v Příbrami, Prostějově, Kunovicích, Kolíně, Českých Budějovicích, Jihlavě, Olomouci a v Hořovicích.

Tandemový seskok může absolvovat téměř každý, stačí se jen odhodlat. Pokud jste zdrávi s hmotností do cca 100 kg, tak můžete velmi pravděpodobně i tandemově skákat. Děti mohou skákat od osmi let, horní hranice není stanovena. Už skočila i stoletá babička.

Tandemové seskoky, základní parašutistický výcvik, kurzy volného pádu, AFF trénink, firemní akce. Máme mnohaleté zkušenosti s absolutními začátečníky i s reprezentanty. Pravidelně skáčeme v Mostě, ale i v Příbrami, Kunovicích a Prostějově. Po dohodě lze seskoky zorganizovat i v jiných místech v Čechách a na Moravě.

http://www.tandemyfranek.cz/