Dámské spodní prádlo z Charme mode

Internetový obchod Charme mode nabízí kvalitní dámské spodní prádlo pro každou ženu. Navíc nabízí velký výběr modelů určené ženám s větší velikostí podprsenky. Naleznete zde komfortní prádlo pro celodenní nošení, ale i luxusní podprsenky a kalhotky ve všech velikostech. Aktivní ženy ocení nabídku sportovního prádla, stejně jako maminky, pro které je připravena sekce kojící podprsenky. Speciální nabídku pak tvoří stahovací prádlo a prádlo proti celulitidě.

V nabídce naleznete dámské spodní prádlo od předních výrobců jako je Triola, Charme, Like YOU, Naturana, Roza, Plie, Scala Bio-Fir a dalších. Sortiment doplňuje také kvalitní pánské prádlo a pánské plavky značky GUARD by Triola.

 
E-shop Charme mode dále funguje jako outlet spodního prádla a plavek značek TRIOLA a Charme. V sekcích Výprodej prádla a Výprodej plavek ta můžete nalézt modely z loňské kolekce až s 50% slevou. Pro registrované zákazníky je navíc každý měsíc připravována další zajímavá akce v podobě slevy navíc či zajímavého dárku k objednávce.
 
Od listopadu 2012 je eshop Charme mode úplně nové. Kromě atraktivního designu jsou stránky nyní přehlednější a samotný nákup jednodušší.
 
Naše stránky naleznete na: http://www.charmemode.cz